Montering af ladestander til elbil eller hybridbil

Vi har 30 års erfaring inden for elektrikerfaget

Har du brug for hjælp fra en el-installatør, som tilbyder montering af ladestander til elbil eller hybridbil? Så lad os installere standeren for dig. Hos Strøm Group ApS har vi 30 års erfaring inden for elektrikerfaget, og vi har for eksempel mulighed for at levere og montere ladestandere til elbiler og hybridbiler fra dag til dag.

Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Egedal, Holte, Ølstykke, Birkerød og omegn. Kunderne kan altid forvente, at der er højt til loftet hos os, og at vi er hurtige til at tykke ud – vi kan typisk komme inden for et par dage. Samtidig kan vores kunder forvente, at vi kommer til tiden og rydder op efter os, når vi er færdige.

Hvilken installation af ladeboks kunne du tænke dig?

Vi tilbyder installation af ladeboks til din el- eller og hybridbil helt efter dine ønsker. Vi kan for eksempel lave en lækker løsning med skjulte kabler.

Du kan købe ladestanderen gennem os, hvis du foretrækker det. Vi forhandler blandt andet ABB ladestander, Easee ladeboks og Wallbox med flere. Vi rådgiver og vejleder dig gerne i, hvilket mærke og hvilken model der bedst opfylder dine behov og imødekommer dit budget.

Vi udfører naturligvis alle de lovpligtige test i forbindelse med din installation af ladeboks og sikrer, at den fungerer korrekt. Samtidig sætter vi dig grundigt ind i, hvordan du betjener den, og hvordan du anvender den mest optimalt.

Hvad koster en ladestander?

Vores priser på en ladestander til elbil eller hybridbil afhænger i høj grad af, hvilken model du vælger. Vi hjælper dig gerne med at sikre, at du får den rette løsning, der passer til dine ønsker og behov, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der matcher.

Kontakt os og bestil montering af ladestander til elbil

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om muligheden for at få en stander til din hybrid- eller elbil og om de forskellige mærker og modeller. Vi tager gerne en god snak, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på opsætning af ladestander hjemme hos dig.

Bliv ringet op

Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for
​​et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 54 16 66 00 eller sende en e-mail til kontakt@stroemgroup.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Kan varmt anbefale Strøm Group"

Kan varmt anbefale Strøm Group. De er kvalitets beviste og overholder de aftaler de indgår

Strøm Group er klart en af de mest professionelle virksomheder i mit netværk. Jeg kan klart anbefale at gøre brug af dem.

Nørre Gymnasium  |  norreg.dk

"god service og et godt stykke arbejde"

Strøm Group leverer en god service og et godt stykke arbejde. De kom til aftalt tid, og var gode til at rydde op og gøre rent efter sig i vores kontormiljø.

Alliance+  |  allianceplus.dk

"Strøm Group er superkompetente"

Strøm Group er superkompetente. De er meget høflige, kommer til tiden, rydder op efter sig selv og vender tilbage på henvendelser hurtigt. Deres priser er fair og holder som aftalt.

Preben Schmidt  |  Privatperson

Hos Strøm Group ApS udfører vi store og små el-opgaver. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder.

Kontaktoplysninger

Strøm Group ApS

Dam Enge 5, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 54 16 66 00

E-mail: kontakt@stroemgroup.dk

CVR​: 41995343