Installation af varmepumpe: Luft til vand og luft til luft tilbydes

Professionel installation af luft til vand og luft til luft varmepumpe

Hvis du kunne tænke dig at få installeret en miljøvenlig og økonomisk varmepumpe i din virksomhed eller i dit hjem, så er du kommet til det rette varmepumpefirma. Hos Strøm Group ApS har vi mange års erfaring inden for blandt andet installation af varmepumpe, herunder både luft til luft og luft til vand varmepumper.

Vi tilbyder vores service for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi kører blandt andet ofte ud til opgaver for vores kunder i Egedal, Holte, Birkerød og omegn.

4 fordele ved at lade os installere din varmepumpe

Vi ønsker især at fremhæve følgende 4 fordele ved at vælge os til din installation af varmepumpe:

  1. Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag
  2. Vi kommer til tiden og rydder pænt op efter os selv
  3. Vi har en kort ventetid og kan komme allerede inden for to dage
  4. Vi har højt til loftet og kort til smil

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Når det kommer til varmepumper, kan du vælge mellem flere forskellige slags, og du kan vælge mellem en stor og en lille varmepumpe. Der er forskellige fordele ved dem alle – derfor kan det være en god ide at søge vejledning, når du skal vælge mellem eksempelvis en luft til vand varmepumpe og en luft til luft varmepumpe, så du er sikker på at få installeret den bedste type varmepumpe, der passer til dine ønsker og behov.

Der findes både luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper, hybridvarmepumper og jordvarmepumper. Varmepumper udleder varme eller kulde og fjerner samtidig fugt fra luften. Derfor skal du også tænke over placeringen af din varmepumpe – i hvilket rum har du behov for mest temperaturregulering?

Som oftest vil anbefalingen lyde på et opholdsrum, som for eksempel et køkkenalrum eller en dagligstue, men det er naturligvis dit individuelle behov, der er afgørende for valg af varmepumpe samt dens placering.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette løsning.

Kontakt os og indhent et tilbud på installation af varmepumpe

Vores priser på installation af varmepumpe afhænger i høj grad af, hvilken model du vælger. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din opgave.

Bliv ringet op

Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for
​​et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 54 16 66 00 eller sende en e-mail til kontakt@stroemgroup.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Kan varmt anbefale Strøm Group"

Kan varmt anbefale Strøm Group. De er kvalitets beviste og overholder de aftaler de indgår

Strøm Group er klart en af de mest professionelle virksomheder i mit netværk. Jeg kan klart anbefale at gøre brug af dem.

Nørre Gymnasium  |  norreg.dk

"god service og et godt stykke arbejde"

Strøm Group leverer en god service og et godt stykke arbejde. De kom til aftalt tid, og var gode til at rydde op og gøre rent efter sig i vores kontormiljø.

Alliance+  |  allianceplus.dk

"Strøm Group er superkompetente"

Strøm Group er superkompetente. De er meget høflige, kommer til tiden, rydder op efter sig selv og vender tilbage på henvendelser hurtigt. Deres priser er fair og holder som aftalt.

Preben Schmidt  |  Privatperson

Hos Strøm Group ApS udfører vi store og små el-opgaver. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder.

Kontaktoplysninger

Strøm Group ApS

Dam Enge 5, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 54 16 66 00

E-mail: kontakt@stroemgroup.dk

CVR​: 41995343