El i badeværelse, køkken og i resten af huset​

Vi har 30 års erfaring som el-installatør

Skal du have lagt ny el i badeværelse, køkken eller et andet sted i huset eller i virksomheden? Så kan vi udskifte eller montere den for dig. Hos Strøm Group ApS reparerer, udskifter og monterer vi alle former for elinstallationer. Det kan for eksempel være lys og el-artikler i forbindelse med en renovering af køkken eller badeværelse.

Vi har 30 års erfaring som el-installatør, og vi servicerer private og erhvervskunder i blandt andet Egedal, Ølstykke, Holte, Birkerød og omegn. Der er højt til loftet hos os, og vi er hurtige og kan komme inden for to dage. Du kan naturligvis forvente, at vi kommer til tiden, og at vi rydder op efter os selv.

Vi tilbyder alt fra ny el i badeværelse til installation af Quookere

Vi udfører alle former for el i badeværelse, køkken og i resten af huset. Det kan være lige fra at udskifte el-tavler til at modernisere elinstallationer i køkkener og på badeværelser. Det kan også være montering af en Quooker eller en nedgravet vinkælder i køkkenet. Desuden monterer vi ladestandere til biler.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Reparation og renovering
  • ​Quooker til blandingsbatteri
  • ​Indvendig og udvendig belysning
  • ​Ladestander til elbil eller hybridbil
  • ​El-tavle med HPFI og automatsikring
  • ​Nedgravet vinkælder fra Spiral Cellars
  • ​El-installation i køkken og på badeværelse
  • ​Al anden el-service.

Hvad koster en ny el-installation?

Vores priser for en ny el-installation afhænger af, om det for eksempel er en stikkontakt, en el-tavle, en Quooker, en varmpumpe eller en nedgravet vinkælder, vi skal hjælpe dig med. Vi kommer gerne en tur ud forbi dig til en nærmere besigtigelse af opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på for den ønskede opgave.

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder eller bestil el-service

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker at bestille vores hjælp til installation af el i badeværelse, køkken eller i resten af huset.

Bliv ringet op

Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for
​​et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 54 16 66 00 eller sende en e-mail til kontakt@stroemgroup.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Kan varmt anbefale Strøm Group"

Kan varmt anbefale Strøm Group. De er kvalitets beviste og overholder de aftaler de indgår

Strøm Group er klart en af de mest professionelle virksomheder i mit netværk. Jeg kan klart anbefale at gøre brug af dem.

Nørre Gymnasium  |  norreg.dk

"god service og et godt stykke arbejde"

Strøm Group leverer en god service og et godt stykke arbejde. De kom til aftalt tid, og var gode til at rydde op og gøre rent efter sig i vores kontormiljø.

Alliance+  |  allianceplus.dk

"Strøm Group er superkompetente"

Strøm Group er superkompetente. De er meget høflige, kommer til tiden, rydder op efter sig selv og vender tilbage på henvendelser hurtigt. Deres priser er fair og holder som aftalt.

Preben Schmidt  |  Privatperson

Hos Strøm Group ApS udfører vi store og små el-opgaver. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder.

Kontaktoplysninger

Strøm Group ApS

Dam Enge 5, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 54 16 66 00

E-mail: kontakt@stroemgroup.dk

CVR​: 41995343